Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Салона и пластмасите били меко казано захабени....особено пластмасите и таблото......отделно имало какво да се желае по екстериора........и като се навържат нещата май ще идат към 1000-ка....ако се сменя всичко след покупката........
    А както знаем на нов внос и ходовата ще издаде багажа......за тия пари толко.На който му изнася.
    Та общо взето "ДА"...ще стигне парите на читава.Но на който му се занимава
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Колеги мъката е голяма, вчера ходих до Пловдив + още 2 ГТ-та в софия и направо се отчаях. Хората казват дребни забележки (на по 5 детайла за боя) и леки технически проблеми на коли дето им се умира вече, НИКОЯ от колите нямаше общо с това от снимките(се едно снимките са от преди 2-3 години). Отделно коли за по 9-10 бона дето нямат антени,крикове, да не говорим за други ключове или книжки
      Знаех си, че не трябва да изпускам на колегата ShoxXx GT-то ама не исках да купувам кола преди да продам Купе-то. И сега ми остава или да чакам или да се примиря с някои неща и да си ги оправям в последствие.

И сега на темата ... Ето една обява, която изглежда спретната. Интересува ме някой гледал ли я е(технически) като изключим луфта на калника с преден десен фар и това, че е матирал.
      Това е обявата - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2ht25a
      Last edited by nastybg; d.m.y г., 11:56.
      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Има прокъсано на шофьорската седалка, копчетата на мулти волана са изтъркани, задната емблема е прозрачна, имала е удар отпред в дясно... За скромните 90к километра ми се струва доста... Добре са я лустросали, на живо според мен ще изглежда още по-зле...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          Има прокъсано на шофьорската седалка, копчетата на мулти волана са изтъркани, задната емблема е прозрачна, имала е удар отпред в дясно ...
          Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
          ... сега ми остава или да чакам или да се примиря с някои неща и да си ги оправям в последствие ...

И сега на темата ... Интересува ме някой гледал ли я е(технически)
          Благодаря все пак за мнението !

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
            Благодаря все пак за мнението !
            Извинявай, не съм прочел това последното, но щом една кола прилича на кенеф, то тя по принцип Е кенеф... Извинявам се пак.

Comment

• Не знам какво очаквате от коли, които тук ги продават за по 9-10 бона с печалбата на търговеца при положение, че на пазара в Европа започват от 5-6 к евро.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Здравейте, някой може ли да каже нещо за тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2hthgb.
                Май има сериозен луфт между калника и фара отпред отдясно, а и отляво фара и бронята като че ли се разминават леко.
                156 SW, 2.4 jtd CF3, 2001

Comment

• Ами колега за тази и аз поразпитах и май никой не я е гледал на живо. Все пак я има е тук в форума публикувана на доста по-приемлива цена 6700

Би ми било интересно да науча ако някой я е гледал на живо и дали отговаря на описанието или е просто понапудрена за снимките,защото все пак и 6700 не са малко пари...
                  П.С. Копчетаа на мулти волана ми се виждат бая протрити като за 183000км,но пък знае ли човек....
                  Last edited by don_pepone; d.m.y г., 13:11.
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Гледам, че изведнъж доста хора се разтърсиха за GT-та, което не е лошо в никакъв случай, но има нещо странно, което не мога да си обясня.

Ще ви кажа само, че по моята кола съм дал над 6000лв за една година и я пуснах първоначално на 12, защото знаех, че по обявите няма еквивалент на моята, обаче никой не прояви интерес. Аз парите нито съм искал да си избивам, просто според мен това беше реална цена. Един двама съвсем случайни клиенти я гледаха и ми обясниха, че ще си купят GT за 8000, пък после за още 4000 ще го направят 2 пъти по-добре от моето.

В крайна сметка пуснах моята кола с каско, обслужена, застраховки, гуми и какво ли не за под 10 000лв и интересното е, че пак никой от форума не ми се обади за колата. Пък сега разбрах от тук таме, че 5-6 човека се точили на моята, но през това време обикаляли по други обяви.

Това черното GT с 18-ките не става. Има два различни фара и то си личи, че е скалъпено направено. На Горубляне за инфо също да кажа, че нито едно от GT-тата не си заслужават, вчера бях. Ако някой иска хубаво GT - Италия и Германия. Тук само от човек мераклия, за да е поддържано. В автокъщите добрите екземпляри са изключение.
                    www.facebook.com/workshox

Comment

• някакси мноого добре те разбирам,предвид. че и аз съм в същата ситуация с моята алфа в момента.
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                        В крайна сметка пуснах моята кола с каско, обслужена, застраховки, гуми и какво ли не за под 10 000лв и интересното е, че пак никой от форума не ми се обади за колата. Пък сега разбрах от тук таме, че 5-6 човека се точили на моята, но през това време обикаляли по други обяви.
                        Аaaaa да си имаме уважението, аз си точех лиги по нея от август месец миналата година ... Напълно те разбирам, с Купето беше същата мъка по продаването, ама лизинги ама какво ли не ми предлагаха. С твоята кола се разминах за 1 ден, на 12.03.2013 прехвърлих Фиата нотариално и взех парите и на 13.03 ти написа, че не се продава вече

Comment

• Ами я поговорете двамата може пък да се разберете нещо никога не е късно пак да я продаде при добра оферта и ти и той ще е доволен.
                          Поздрави и дано се разберете нещо
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Така като гледам, след като писа, че не се продава, смени снимката на аватара и в подписа написа S4. Иначе, ако си няма нов собственик колата, аз още си имам интерес към нея(особено след вчерашния ден в гледане на чепели за по 8-9хил.лв)
                            Last edited by nastybg; d.m.y г., 15:17.

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                              Така като гледам, след като писа, че не се продава, смени снимката на аватара и в подписа написа S4. Иначе, ако си няма нов собственик колата, аз още си имам интерес към нея(особено след вчерашния ден в гледане на чепели за по 8-9хил.лв)
                              Шокса е ауди фен мисля че не я е продал а си я е оставил пиши му или му звънни
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Продадена е колата. Квот' било - било! Както многократно писах: заради детето кола с 2 врати просто не ми вършеше никаква работа. Момчето, което я купи пише тук от скоро и ника му е vuk.
                                www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                                X